Rotari Cuvée 28 Magnum 1,5L
PDFPrintE-mail


De "Rotari Cuvee 28" Magnum 1,5 liter fles is een geweldige methode traditional mousserende wijn (2de gisting op de fles) uit het noorden van Italië in mooie geschenkverpakking.

Rotari:

Rotari is genoemd naar een koning van Longobarden (het huidige Lombardije), Koning Rotari, die leiding gaf aan een aantal veldslagen. Zo ook in Tretino en hiermee bijna heel Noord-Italie onder Longobardisch bewind gebracht. Rotari is het synoniem voor mousserende wijnen uit Trentino die Talento worden genoemd. De aanduiding Talento staat garant voor de vinificatie volgende de traditionele methode met een 2de gisting op de fles. Rotari komt uit het hart van de Dolomieten. Het bergklimaat, de zorg voor de wijngaarden, de inzet van de boeren, de selectie en handmatige oogst, geven leven aan frisse en geurige, aangename en complexe mousserende wijnen, die de typische kenmerken van de omgeving weerspiegelen.

Over de wijn:

Strogeel van kleur met een prachtige sprankeling. De geur is intens, elegant en complex. De smaak droog, vol en harmonieus, met rijpe tonen van wit fruit en geroosterd brood en hazelnoot. Een bijzondere wijn van grote klasse.


Stel een vraag over dit product
Prijs:
€37.95 (incl. 21 % btw)

:


Offerte


Laatste update: Monday, 16 July 2018 20:06

Offerte aanvragen wijnflesje.nl

Betaalmethodes wijnflesje.nl