Rotari Cuvée 28+ plus
PDFPrintE-mail


De Rotari Cuvee 28+ (plus) 0,75L fles is een geweldige (methode traditional) mousserende wijn (2de gisting op de fles) uit het noorden van Italië.

Een bijzondere wijn van grote klasse, gemaakt van 100% Chardonnay druiven, afkomstig van de geselecteerde wijnvelden in het noorden van Trento. De flessen hebben meer dan 36 maanden "Sur Lie" gelegen, wat zorgt voor een verrijking aan extra smaken in de fles.

Rotari:

Rotari is genoemd naar een koning van Longobarden (het huidige Lombardije), Koning Rotari, die leiding gaf aan een aantal veldslagen. Zo ook in Tretino en hiermee bijna heel Noord-Italie onder Longobardisch bewind gebracht. Rotari is het synoniem voor mousserende wijnen uit Trentino die Talento worden genoemd. De aanduiding Talento staat garant voor de vinificatie volgende de traditionele methode met een 2de gisting op de fles. Rotari komt uit het hart van de Dolomieten. Het bergklimaat, de zorg voor de wijngaarden, de inzet van de boeren, de selectie en handmatige oogst, geven leven aan frisse en geurige, aangename en complexe mousserende wijnen, die de typische kenmerken van de omgeving weerspiegelen.


Stel een vraag over dit product
Prijs:
€12.95 (incl. 21 % btw)

:

Offerte


Laatste update: Monday, 16 July 2018 20:15

Offerte aanvragen wijnflesje.nl

Betaalmethodes wijnflesje.nl