Bottega Gold 1,5 liter - Magnum
PDFPrintE-mail


Distilleria Bottega is gevestigd in Castello Roganzuolo, 45 km boven Venetie. Dit dorpje ligt midden in een gebied waar zeer succesvolle wijnen worden gemaakt van de Cabernet, Chardonnay, Picolit én de Prosecco druif.

Bottega maakt ook een prachtige Prosecco, de favoriete mousserende wijn van de Italianen. Il Vino dei Poeti is de prestigieuze naam die herinnert aan de genoegens die schrijvers en dichters beleefden aan deze sprankelende en verfijnde spumante.

Druivensoort: Prosecco (Glera)

De wijn wordt gemaakt van streng geselecteerde druiven uit de wijngaarden op de Col San Martin. Deze wijngaarden worden getypeerd door hun hoge mineraligheid en het duidelijke verschil tussen de temperaturen overdag en ´s nachts. Door de combinatie van deze twee factoren heeft de wijn een heel specifiek bouquet. De wijn wordt gebotteld in een gouden fles om het onderscheid aan te duiden van deze top cuvee ten opzichte van de rest. Ook biedt de gouden fles bescherming tegen het licht waardoor de kwaliteit minimaal 12 tot 15 maanden gewaarborgd blijft.

Eventueel te verkrijgen in een houten kist of andere geschenkverpakking.


Stel een vraag over dit product
Prijs:
€49.95 (incl. 21 % btw)

:

Offerte


Laatste update: Monday, 16 July 2018 20:23

Offerte aanvragen wijnflesje.nl

Betaalmethodes wijnflesje.nl