Home Goodiebags
Prosecco GoodieBag

Wat is een goodiebag?

Van oorsprong is een goodiebag een kleine collectie van items als pakket om weg te geven bij een verkoop van een product of een dienst. Dit geldt vooral voor cosmetische goodie bags, en wordt vaak als een geschenk "gratis bij aankoop" weggegeven.

De goodiebag is vooral bekend geworden bij chique partijen en feesten zoals de award show. Bekendheden werden op die manier in de watten gelegd en liepen tevens met de spullen van bedrijven die de goodiebags sponsoren. Steeds meer bedrijven trokken de aandacht van bekendheden door gratis geschenken en services te bieden. Over de top goodiebags waren voornamelijk juwelen, desinger kleding, mobiele telefoons zoals de blackberry, luxe trips naar resorts en spel computers.

Tegenwoordig is het heel normaal om na een feest of evenement een goodiebag mee te krijgen. De goodiebags zijn minder duur geworden maar niet minder populair. Het is bij evenementenbureaus en bedrijven die een evenement organiseren een strijd om een leuke en creatieve goodiebag mee te geven die hun klanten/bezoekers nog lang onthouden.

Prosecco GoodieBag

Wij als Flesje Prosecco denken daar een unieke invulling aan te kunnen geven. Een prosecco met een eigen gepersonaliseerde etiket of een wenskaartje om de fleshals. Dit kan een klein mini flesje prosecco zijn a 200 ml, de gewone prosecco 0,75 liter of de prosecco magnum a 1,5 liter. Op het etiket of kaartje kunt u de klant persoonlijk bedanken of enig andere wens uiten. Daarbij kunt u de prosecco in een tasje doen en allerlei accessoires bijvoegen.

Ook is er de mogenlijkheid om het mini flesje zonder eigen etiket te kopen.

Zoekt u een exclusieve gepersonaliseerde goodiebag? Dan ontwikkelen wij graag wijntasjes, wijnzakjes en wijndoosjes voor u op maat en denken graag met u mee. Klik HIER voor meer info/gegevens over het personaliseren van de GoodieBags.

De prosecco 200 ml is ideaal om toe te voegen in of als een goodiebag. Vraag naar de mogelijkheden!

U kunt contact opnemen via info(at)flesjeprosecco.nl of 085-2100813

 

 

Offerte aanvragen wijnflesje.nl

Betaalmethodes wijnflesje.nl