Home Bezorging
Bezorging Prosecco

De bezorgkosten zijn inclusief btw en verzendverpakking. Prijzen worden berekent op basis van het gewicht, aantal flessen en land van uw bestelling. Voor het bezorgen in Nederland gelden de onderstaande tarieven:

- 1 t/m 10 kilo: € 6,75
- 10 t/m 30 kilo: € 13,95
- 30 kilo of meer: € 29,95

Levertijd
Wij houden een levertijd van 3 á 4 werkdagen aan. In overleg is het mogelijk om bestellingen die voor 17.00 uur geplaatst zijn de volgende dag te bezorgen. Neem hiervoor contact op via 085-2100813 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Grote aantallen worden in overleg binnen een bepaalde periode of op een voorkeur datum geleverd.

Bezorgstatus
Zodra uw bestelling door ons is verwerkt, wordt deze overgedragen aan de transporteur en wordt uw bestelling logistiek ingepland. Wij zullen u hiervan op de hoogte brengen via de e-mail. Uw bestelling zal op de door u gekozen datum, welke in de e-mail staat vermeld, worden afgeleverd. Wilt u meer informatie over de bezorgstatus van uw bestelling? Neem hiervoor contact op met ons. Onze medewerkers kunnen u altijd op de hoogte brengen van de status van uw bestelling.

Afhalen
Het is mogelijk de prosecco af te halen in Amsterdam. Dit gaat op afspraak. Neem hiervoor contact op met ons.

Verpakking
Wij zullen uw bestelling altijd met de grootste zorg verpakken. Als basis en zonder meerprijs worden de flessen prosecco verpakt in wijn-verzendverpakkingen. Deze verpakking bevat een 3-laags kartonnen verzenddoos en een binnenwerk. Uiteraard kunnen wij ook diverse op maat gemaakte (geschenk)verpakkingen leveren. Heeft u bepaalde wensen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 085-210083.

 

Offerte aanvragen wijnflesje.nl

Betaalmethodes wijnflesje.nl